Részletek
Összetevők Hús- és húsipari melléktermékek (72% borjú), 2% alma, ásványi anyagok, olajok és zsírok (napraforgó olaj). Etetési útmutató: Testtömeg (kg)Napi adag (g) 1-5300-400 6-10500-600 11-20800-1000 >261000-1200 Analitika: Tápanyag adalékok / Táplálkozás-fiziológiai adalékanyagok/kg: - Nedvesség 80% - Nyersfehérje 9% - Nyerszsír 7,5% - Nyershamu 2,5% - Nyersrost 0,2% Nyomelemek: - Cink 15,62 mg - Vas 6,5 mg - Réz 1,64 mg - Jód 0,37 mg - Mangán 1,12 mg - Szelén 0,08 mg Vitaminok: - A vitamin 2670 NE - D3 vitamin 290,5 NE Technológiai adalékanyagok: - E499 1062,50mg