Részletek
Magas lizin- és leucintartalmú fehérjékben gazdag, amelyek erősítik az izmokat és a csontokat.
A vad értékes vas-, szelén-, réz- és cinkforrás a szervezet ellenálló képességét növelő ásványi anyagok, a testnedvek antioxidáns tulajdonságai.
Ezek az összetevők a bőrfunkciók szabályozásában is fontos szerepet játszanak.
A szarvashús emellett B12-vitamin, niacin és zsírban oldódó vitaminok forrása.
A sütőtök-kiegészítő rostokkal gazdagítja az étrendet, ami jóllakottság érzést ad és serkenti az emésztőrendszer működését.
Ezenkívül további mennyiségű biológiailag aktív vegyületet biztosít, amely serkenti a szervezet anyagcsere-funkcióit és gazdagítja az ételek ízét.
Összetevők:
hús és állati termékek 60% (ebből 4% vad), zöldségek (tök 4%), ásványi anyagok, olajok és zsírok (lenolaj 0,2%).
Analitikai komponensek:
nyersfehérje - 10% nyers olajok és zsírok - 7%, nyershamu - 2,5%, nyersrost - 0,8%, nedvesség - 78% kalcium - 0,3%, foszfor - 0,25%,
Adalékanyagok:
D3-vitamin - 240 NE, E-vitamin - 20 mg, cink (glicin-hidrát cinkkelátja, cink-oxid) - 13 mg.